NU ÄR BLOGGEN KLAR!!

Den heter : http://lindamaja.blogg.se!
HEjdå,vi ses där!!

NY BLOGG HÅLLER PÅ ATT BILDAS!

Tjenamors!
Förlåt för usel uppdatering,men jag och min kompis Maja (Som jag ofta pratar om) Håller på att starta en ny blogg tillsammans. Fär kommer vi att gör a inlägg som kommer att innehålla våra ridpass,tips,videos,bilder och mycket mer! Bloggen är under renovering och får därför inte visas p.g.a super ful header och design...hehe.
Kommer att meddela er när bloggen är klar och kommer då att sluta helt på den här bloggen p.g.a att det inte har gått så bra.. :/
 

Vill ni se något kul?

Kolla in det här : http://www.facebook.com/photo.php?v=427209457363236

Dressyrpass igår!

Halloj!!
Igår gick det helt okej. I skritten gick det bra. Han tuffade på bra framåt. I traven fick jag driva på lite mer,men det gick ändå bra. I galoppen...han tappar ALL framåtbjudning och det slutar med att jag inte får något bra tag om honom :/ Så det är uppe på listan med grejer jag och Kingen måste träna på!
seeeees!

Jag är med,var med du också!

 

Idag bär det av hem...

Hejhej!
Nu har vi precis kommit hem ifrån en lång dag åkandes i backarna. Det har varit superkul,men nu är mina ben helt slut.. Ikväll ska vi åka hem,det ska bli kul men även lite tråkigt.
Det var allt!
ses!

Idag blir det backar!

Hejhej!
Idag börjar åkandet med skidor! Det ska bli superkul och vi håller på att äta frukost. Snart ska vi åka,så att vi är där tills dem öppnar.
Förlåt för att jag inte lade upp något inlägg igår kväll,men jag hann liksom inte med det..
Men jaja,imorn kommer vi att åka skidor på dagen och sedan på kvällen åker vi hem :(
Vi ses!

RSS 2.0